l'ametlla - la garriga - les franqueses

Escoles de Teatre Frec a Frec

Les Escoles de Teatre Frec a Frec pretenen donar impuls a aquelles persones que creguin en l’art com a forma d’expressió i més concretament en el teatre com a art aglutinador.


La companyia de teatre Frec a Frec sempre hem estat a favor de la formació continuada, sempre han cregut  que el teatre era “alguna cosa més”, i és per això que hem aprofitat les nostres experiències artístiques, pedagògiques i vitals per crear les nostres Escoles de Teatre.


Volem fer possible que tothom pugui viure el teatre des de dins. Ser espectador és un plaer que tothom ha de poder gaudir, però fer teatre és quelcom més; és una vivència que et dóna un bagatge, una experiència, uns coneixements i unes habilitats d’expressió, comunicació, treball i relació  que podran ser-te útils en qualsevol faceta i moment de la teva vida.


Per això ens hem plantejat crear escoles de base, on tothom pugui assaborir, aprendre, descobrir les seves qualitats i compartir-les amb els altres. Unes escoles de base que puguin acollir totes les edats i on qualsevol persona pugui apropar-se per iniciar-se en aquest magnífic món de les arts escèniques.


escola de teatre frec a frec

L'Ametlla del Vallès

Les inscripcions per l'Escola de Teatre de L'Ametlla pel Curs 2023/24 ja estan obertes!


Tenim diferents grups per edats: de 6 a 10 anys, d'11 a 14 anys, de 15 a 18 i adults.


Per inscriure't, descarrega el formulari amb el botó següent, omple totes les dades i envia'l per email a frecafrec@frecafrec.com

escola de teatre frec a frec

La Garriga

L'Escola de Teatre de La Garriga comença el Curs 23/24 el 2 d'octubre i ja et pots apuntar!

 

Tenim diferents grups per edats: de 6 a 9 anys, d'10 a 12 anys, de 13 a 17,  adults a partir de 18 anys i el nostre grup de diversitat funcional.

 

Per inscriure't, descarrega el formulari amb el botó següent, omple totes les dades i envia'l per email a frecafrec@frecafrec.com

ESCOLA DE TEATRE FREC A FREC

Les Franqueses del Vallès

L'Escola de Teatre de Les Franqueses del Vallès arrenca el nou Curs 23/24 el proper 2 d'octubre!

 

Com a les nostres altres escoles, farem grups per edats: de 6 a 10 anys, d'11 a 14 anys, de 15 a 18,  i adults, al Centre Cultural de Bellavista.

 

Per inscriure't, descarrega el formulari amb el botó següent, omple totes les dades i envia'l per email a frecafrec@frecafrec.com

 • El teatre és una gran pensada per convertir tota la teoria en quelcom vivencial. I ja se sap que tot el que és vivencial, arriba més i crea més sediment en els joves. Frec a frec tracten el tema de la violència de gènere amb una gran professionalitat i sensibilitat.
  Jaume Durall
  Regidor d'Igualtat de L'Ametlla del Vallès
 • Allà on la convenció teatral separa els actors dels espectadors, des d’allà mateix, arrenca la trajectòria de Frec a Frec. Una companyia de teatre que ha explorat alguns dels inacabables matisos que ofereix l’escena quan interpel·la les idees i la veu dels públics. Una opció que, més enllà de la representació i els aplaudiments, ha donat prioritat a la paraula d’espectadors de totes les edats. Un precedent dels actuals debats postfunció.
  Pruden Panadès
  Gestora Cultural
 • A l'escola de teatre et fan descobrir i estimar el teatre de dins enfora. Els professors creen una atmosfera màgica que et fa perdre la noció del temps quan ets a classe. Transmeten la seva passió en cada dinàmica i et fan descobrir el teatre des d'una òptica molt més professional que t'acaba impregnant.
  Eli Vila
  Alumna de l'Escola de Teatre