ESTRANYES RELACIONS

Teatre interactiu de valors

Estranyes relacions

Espectacle de caràcter educatiu i interactiu que ens parla on es gesta la violència masclista i la seva possible detecció en una relació.


Us oferim una obra de teatre dividida en 5 escenes on després de cada escena hi haurà una part interactiva o debat teatral. Les tècniques d'aquestes parts tenen en comú que sempre s'utilitza la tercera persona (el personatge que hem vist actuar) per parlar. Això facilita que l'espectador, per exemple, parli dels seus problemes o preocupacions, referint-se a una altra persona. El públic té l'oportunitat de modificar i millorar les diferents situacions plantejades, suggerint canvis en les actituds, reaccions i iniciatives dels personatges. D'aquesta manera trobarem alternatives, inventarem maneres de procedir i obrirem noves vies de diàleg.

L'espai de llibertat que s'aconsegueix crear amb la dramatització de situacions personals dels espectadors els impulsa a reflexionar i participar d'una manera activa en el col·loqui que segueix la funció.


Estranyes relacions ofereix una possibilitat única: que el públic sigui alhora protagonista i espectador de situacions conflictives que en la seva vida costa d'analitzar i resoldre. Amb Frec a Frec podem fer un assaig de la pròpia vida.

Fitxa Artística

Guió: Carme Vilar, Beti Español i Joan Monells

Direcció: Carme Vilar i Joan Monells

Vestuari: Frec a Frec

Intèrprets: Beti Español, Joan Monells i Carme Vilar

Jocker: Carme Vilar

Dossier

Activitats didàctiques

Video